×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Cloud9 sista laget att kvala in till ESL One Cologne

4
Startfältet till ESL One Cologne är komplett, detta efter att det nordamerikanska kvalet nu är avslutat. Cloud9 knep den sista platsen och höll för favoritskapet.
Cloud9 är klara för ESL One Cologne, precis som de flesta nog hade räknat med när det nordamerikanska kvalet startade under lördagen. De slog eLevate i sin avgörande semifinal och gjorde det på ett väldigt övertygande sätt.

Speciellt på den andra kartan, Cache, syntes det att det är klasskillnad mellan de båda lagen. Cloud9 var otroligt snabba i sina omställningar och tog över bombplatserna i en hiskelig hastighet. eLevate lyckades inte hitta ett sätt att möta detta på och hade egentligen ingen chans.

USA eLevate vs. USA Cloud9 0 — 2

eLevate: aKis -, daps, NAF-FLY, RUSH, Xp3
Cloud9: fREAKAZOiD, n0thing , sgares, shroud, Skadoodle

Inferno: 7-16 (6-9, 1-7)
Cache: 5-16 (5-10, 0-6)
I och med detta är det nordamerikanska kvalet slut. Nu vet vi dessutom hur det fullständiga startfältet kommer att se ut när matcherna startar i Lanxess Arena senare denna månad. Samtliga deltagande lag finner ni i listan nedan.

Klara för ESL One Cologne

Sverige fnaticSverige NiP
Polen Virtus.proFrankrike EnVyUs
Tyskland mousesportsBrasilien F.d. Keyd Stars
Ukraina Na`ViDanmark Team SoloMid
Australien Renegades*Australien Immunity*
Ukraina FlipSid3**Europa Kinguin**
Polen eBettle**Frankrike Titan**
USA CLG***USA Cloud9***
* Kvalificerade via det asiatiska kvalet.
** Kvalificerade via det europeiska kvalet.
*** Kvalificerade via det nordamerikanska kvalet.


ESL One Cologne anordnas den 22 - 23 augusti i Lanxess Arena som återfinns i den tyska staden Köln. Totalt Drygt 2,1 miljoner kronor står på spel och mer information om turneringen hittar ni i en tidigare nyhet.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..