×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Formatet för ESL One Cologne släppt

2
Efter att ha fått uthärda skarp kritik för användandet av BO1-serier på tidigare majors har ESL idag redogjort exakt hur det nya formatet för ESL One Cologne kommer fungera.
Fastän det har riktats kritik mot användandet av BO1-serier på tidigare majors bröt dammen samman under finalerna av den första säsongen av ESL-ESEA Pro League, efter att Fnatic och Team SoloMid slogs för sin överlevnad efter bara två kartor in i miljoneventet. Även Olof "olofmeister" Kajbjer bestämde sig för att tala ut mot formatet efter mötet mot TSM, och riktade skarp kritik mot ESL som följd.


Publiken på ESL:s förra major i Katowice


Idag har däremot det, numer, MTG-ägda ESL offentliggjort exakt hur formatet kommer fungera på ESL One Cologne. BO1-serierna har inte försvunnit, men inga lag kommer nu riskera att endast få en dags speltid på plats i Köln.

Thursday August 20th - Group Stage Part 1

Per group: Both initial matches and the winners Match
At the end of Day 1, groups redrawn and quarterfinals seeded

Friday August 21st - Group Stage Part 2

Per group: Elimination match and decider Match

Saturday August 22nd - Quarter Finals


Sunday August 23rd - Semi Finals and Grand Finals

Med andra ord innebär detta att under turneringens öppningsdag så kommer de fyra första kvartsfinalisterna säkra sin plats i slutspelen. När dessa fyra lag har avancerat vidare kommer samtliga grupper att lottas om inför turneringens andra dag, så samma lag inte kan möta varandra två gånger. Denna dag kommer endast bestå av överlevnads och avancemangsmatcherna.

ESL One Cologne tar plats mellan 20-23 augusti.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..