×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

schneider gör inhopp i KILLERFISH

6
Andreas "schneider" Lindberg är klar som inhoppare för tyska KILLERFISH. Upplägget är temporärt och sträcker sig över två evenemang.
Det tyska, ESL One-aktuella, laget KILLERFISH kallar in svensk förstärkning. Andreas "schneider" Lindberg har skrivit på som inhoppare för tyskarna under helgens Major-kval samt för finalspelet i Acer Predator Masters. Svensken fyller alltså tillfälligt den plats som blev ledig sedan Michele "zonixx" Köhler lämnade KILLERFISH tidigare i juli.

KILLERFISH

Tyskland Antonin "TONI" Bernhardt
Tyskland Tahsin "tahsiN" Sarikaya
Tyskland Marcus "J0hnny" Gabriel
Tyskland Robin "r0bs3n" Stephan
Sverige Andreas "schneider" Lindberg (inhoppare)
Uppdraget som innhoppare är inte något nytt för Lindberg som gjorde ett gästspel i tyska mousesports under fjolåret. Detta innebär även att Lindberg får chansen att spela i kvalet till ESL One Cologne trots att han hamnade utanför den femma som tävlar för Team Property (1337), något som även det verkar vara högst temporärt.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..