×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

1337 utan schneider, Devilwalk & pauf till major-kvalet *

2
Det verkar nu som att 1337 inte kommer att spela med de tre ordinarie spelarna schneider, Devilwalk och pauf till ESL One Cologne-kvalet.
För en vecka sen kvalade det svenska laget 1337 in till finalkvalet till Köln-majorn fast med tre reservspelare. Gustav "KAB0M" Runemalm, Miran "Dumas" Matković och Benjamin "BENDJI" Söderena spelade istället för de tre ordinarie spelarna Andreas "schneider" Lindberg, Mathias ”pauf” Köhler och Jonatan "Devilwalk" Lundberg vilket nu har gjort att de tre sistnämnda får sparken för att laget nu ska satsa fullt på den nya femman.

Det är i ett Twitter-inlägg som Andreas "schneider" Lindberg avslöjar förändringen som nu gör att vi får se en ny femma under 1337-fanan. För Erik "zende" Sundeqvist och Simon "twist" Eliasson betyder detta att de nu har tre nya lagkamrater och härnäst ser vi laget den 25-26 juli då finalkvalet spelas.

1337 under ESL One Cologne-kvalet

Sverige Erik "zende" Sundeqvist
Sverige Simon "twist" Eliasson
Sverige Miran "Dumas" Matković
Sverige Gustav "KAB0M" Runemalm
Sverige Benjamin "BENDJI" Söderena
* Uppdatering: Det visar sig att trion inte är sparkad ur laget, som det verkade på schneiders uttalande, utan bara åsidosatta för ESL One Cologne-kvalet

29 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 29 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..