×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

s1mples tre simpla ord: "Jag lämnar FlipSid3" *

1
Efter alla rabalder kring Aleksandr "s1mple" Kostyliev och östeuropeiska FlipSid3 Tactics går den unge AWP-talangen ut med att han, kort och gott, lämnar laget.
Efter att ha placerat sig på en respektabel delad tredjeplats på ESWC 2015 i Montreal, Kanada förra helgen blev det en hel del skriverier när lagets stjärna Aleksandr "s1mple" Kostyliev offentliggjorde sin besvikelse över sitt egna lag, detta trots att man kommit till semifinal med en engelskspråkig inhoppare i form av Spencer "Hiko" Martin.

Nu verkar det som att problemen inte blivit lösta, vilket har fått Kostyliev att lämna laget. Hur vet man detta? På sin VK-profil, som går att jämföra med en Facebook fan-page, har han kort och gott presenterat det med tre enkla ord.

"Jag lämnar FlipSid3", skriver s1mple på sin VK-profil.

Någon ytterligare information kring detta finns inte att ta del av i dagsläget, men tre ord säger ibland mer än tusen ord, vilket innebär att FlipSid3 sitter på följande fyra inför nästa helgs major-kval.

FlipSid3

Ukraina Yegor "markeloff" Markelov
Ukraina Andrey "B1ad3" Gorodenskiy
Ryssland Georgi "WorldEdit" Yaskin
Ukraina Vlаdуslаv "bondik" Nеchуроrchuk
Vem som ersätter s1mple inför det kommande kvalet är oklart, men tur är att han ändå inte hade kunnat spela det då han är avstängd av ESL för att försöka kringgå en tidigare bannlysning från CS 1.6. När laget spelade ESL One Katowice, förra majorn, var det Vadim "DavCost" Vasilyev som hoppade in.

Tipstack till einarELAK!

* Uppdatering: I ett uttalande till HLTV.org har s1mple bekräftat att han lämnar laget, och presenterar även att han kommer ta en paus från det professionella spelandet. Han utlovar dock att han "kommer komma tillbaka starkare än någonsin".

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..