×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

s1mple kräver att "några av [FlipSid3] medlemmarna lämnar"*

5
Efter ha fått sin ESWC-resa stoppad i eventets semifinaler har den explosiva spelaren Aleksandr "s1mple" Kostylie skrivit på ryska sociala medier att han, i stort sett, är färdig med FlipSid3.
Efter en mirakulös vinst över NiP igår tog FlipSid3s oväntade resa på ESWC slut under kvällen efter att ha blivit förudmjukade av Na`Vi i semifinalerna. Det ser tydligen ut som att även fastän laget tagit sig så pass långt tillsammans med sin sista-minuten inhoppare Spencer "Hiko" Martin, att Aleksandr "s1mple" Kostylie hade förväntat sig mer från sina lagkamrater i semifinalerna.

"Tack för att ni stöttat oss. Detta är antingen min sista turnering tillsammans med laget, eller så får några av medlemmarna lämna", är vad Kostylie ska ha skrivit på sin VK-sida, enligt HLTV.org.

FlipSid3

Ukraina Yegor "Markeloff" Markelov
Ukraina Aleksandr "s1mple" Kostylie
Ukraina Andrey "B1ad3" Gorodenskiy
Ryssland Georgi "WorldEdit" Yaskin
Ukraina Vlаdуslаv "bondik" Nеchуроrchuk
s1mple är inte en främling för kontroverser. Den 17-åriga megatalangen från Ukraina är för närvarande inte tillåten att spela i några av ESL:s turneringar på grund av att ha spelat med två konton, och han fann sig själv i extremt blåsväder efter att ha slängt en hel drös rasistiska anmärkningar mot den tyska esport-ligan under en streaming-session.

Uppdatering: s1mple har utvecklat vad han menar med sina påståenden mot lagmedlemmarna i ett nytt inlägg på sin VK-profil. Ni kan läsa meddelandet översatt här.

27 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 27 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..