×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

E-Sport SM

NiP återtar titeln som Svenska Mästare

1
Efter en tämligen ensidig finalvinst över Team Acer står NiP Gaming som vinnare av Esport-SM 2015.
Efter en lång säsong nådde Counter-Strike-portionen av Svenska Mästerskapen sitt klimax på DreamHack Summer 2015, detta när NiP Gaming och Team Acer möttes i final. Det förstnämnda laget spelade för att återta titeln, som de tappade till fnatic förra året, medan det sistnämnda spelade med inhoppare i kampen om 100 000 kronor.

Mötet inleddes på Train, där NiP Gaming stod för ett starkt försvarsspel genom att plocka 12-3 i halvtid. Acer höll sig sedan flytande genom att vinna den andra pistolrundan, men gjorde inte mycket mer avtryck än så. Med 16-5 i ryggen gick NiP sedan över till sitt kartval, Dust2, där de för denna gång började som anfallare. Även där blev halvtidsresultatet 12-3, och återigen vann Acer den följande pistolrundan men föll i slutändan med 16-5.
Sverige NiP Gaming vs. Sverige Team Acer — 2-0
NiP: allu, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt
Acer: kHRYSTAL, slap, wenton, Devilwalk, rich

Train: 16-5 (12-3)
Dust2: 16-5 (12-3)
Finalvinsten innebär inte bara att NiP Gaming återigen kan kalla sig svenska mästare, utan de får även en hacka värd 100 000 kronor för besväret. Team Acer får nöja sig med 30 000 för sin insats.

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..