×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Team Acer med inhoppare i ESPORT-SM-finalen

4
Team Acer, ett av finallagen på de stundande ESPORT-SM kommer att spela sin match med två inhoppare i form av Jonatan "DevilWalk" Lundberg och André "rich" Åkerblom.
Det var många som hade förhoppningar på Björn "THREAT" Pers återintåg till CS tillsammans med Team Acer, och efter en övertygande prestation på turneringens slutspel i Stockholm såg Acer ut att kunna bli en konkurrent i den svenska scenen. Men det blev bekräftat att efter Acer säkrade sin plats i turneringens final att han inte skulle spela den avgörande matchen med sitt lag på DreamHack Summer senare idag, och kommer istället fokusera på att kommentera turneringar.

Tyvärr slutade inte olyckssagan för svenskfemman där, då Christian "Spitfire" Schiölde fått plötsliga förhinder och inte kommer kunna delta på ESPORT-SM-finalerna. Laget kommer därmed spela finalen med två inhoppare, och de är inga mindre än Jonatan "DevilWalk" Lundberg och Fragbites egna André "rich" Åkerblom!

Vi frågade så klart hur vår medarbetare känner inför matchen mot NiP, som betraktas som ett av de mest legendariska lagen i CS-historien och han hade det följande att säga:

"Jag tror inte det är någon som förväntar sig något underverk, men det ska ändå bli jäkligt roligt att få spela. Det är ju inte alla som fått möjligheten att lira en SM-final mot tidernas bästa CS-lag. Jag är dock mer rädd för att göra bort mig än vad jag är laddad för att "bevisa mig", men det ska bli roligt ändå!"

Matchen mellan NiP och Team Acer kommer spelas på ESPORT-SM:s stream, med start runt 19:45 senare idag!

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..