×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Här är kommentatorerna för helgens Gfinity Masters

-1
I helgen arrangerar Gfinity sitt andra Masters-evenemang för Spring 2015, och nu har de offentliggjort vilka som kommer att vara på plats för kommentering, analys och allt däromkring.
Från och med fredag arrangeras Gfinity 2015 Spring Masters 2, den andra upplagan av vårsäsongen i Gfinity Masters. På plats kommer bland andra de regerande mästarna i EnVyUs att vara, liksom svensklagen NiP Gaming och fnatic. Utöver den stjärnspäckade deltagarlistan, som dessutom inkluderar Titan, Virtus.pro, nordamerikanska Cloud9 och Team Liquid samt australiensiska Immunity och Vox Eminor, har man nu offentliggjort evenemangets "stream-team".

Liksom den föregående upplagan kommer jänkaren Scott "SirScoots" Smith att agera värd, medan även Richard Lewis och Duncan "Thorin" Shields återvänder för att analysera spelare, lag och matcher under turneringens gång. Bland kommentatorerna finner vi bland andra RoomOnFire-associerade Auguste "Semmler" Massonnat och FACEIT-ansiktet Daniel "ddk" Kapadia.

Stream-team för Gfinity 2015 Spring Masters 2
USA Scott "SirScoots" SmithVärd
Storbritannien Richard LewisAnalytiker
Storbritannien Duncan "Thorin" ShieldsAnalytiker
USA Auguste "Semmler" MassonnatKommentator
Storbritannien Daniel "ddk" KapadiaKommentator
Storbritannien Matt "Chewwy" SmithKommentator
Storbritannien Karam "Kyan1te" KabbaraKommentator
Storbritannien Henry "HenryG" GreerKommentator

Gfinity 2015 Spring Masters 2 arrangeras i London, England den fredag till söndag den 15-17 maj. Prispotten uppnår 50 000 dollar, motsvarande 415 000 kronor, varav hälften går till det vinnande laget.

17 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 17 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..