×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Tio lag från hela världen till Gfinity Masters i maj

-1
Gfinity har offentliggjort en tio lag lång deltagarlista för nästa veckas Gfinity Spring Masters II, bland andra majoriteten av Europas toppskikt, Cloud9 och två australiensiska lag.
Nästa vecka är det dags för ytterligare ett Gfinity-evenemang, denna gång den andra upplagan av Spring Masters. 50 000 dollar, motsvarande 418 000 kronor, kommer att tävlas ut i vad som nu visar sig vara en tio lag lång deltagarlista, till skillnad från den tidigare upplagan som endast hade åtta platser.



Kommer EnVyUs behålla Gfinity-titeln i mitten av maj?


På deltagarlistan finner vi de två världsberömda svensklagen NiP Gaming och fnatic, som båda kommer att försöka ta bältet från titelinnehavarna i EnVyUs. Fransmännen vann den senaste upplagan via en finalvinst över det förstnämnda svensklaget, och kommer nu även att få sällskap av landsmännen i Titan i turneringen. Utöver dessa kommer även Virtus.pro och Natus Vincere från Europa att deltaga.

Fyra lag utanför Europa

Det är inte bara de sex ovan nämnda lagen som kommer att slåss på plats, utan Cloud9 kommer att genomföra sin LAN-debut sedan rekryteringen av Tyler "Skadoodle" Latham och Ryan "fREAKAZOiD" Abadir. Med sig har de Team Liquid, som senast i helgen kraschade ut i gruppspelet på FACEIT-finalerna. Ett annat lag som bestämt sig för att stanna i London är australiensiska Immunity, och deras landsrivaler i Vox Eminor kommer även att flyga in för turneringen.

Gfinity Spring Masters II
Sverige NiP GamingSverige fnatic
Frankrike EnVyUsFrankrike Titan
CIS Natus VincerePolen Virtus.pro
USA Cloud9USA Team Liquid
Australien ImmunityAustralien Vox Eminor

Gfinity Spring Masters II arrangeras återigen i Gfinitys studio i London, Storbritannien, denna gång mellan den 15 och 17 maj.

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..