×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

fnatic slår ut EnVyUs — NiP mot TSM härnäst

6
Efter gårdagens fall mot Team SoloMid kliver svenska fnatic fram och besegrar de franska rivalerna i EnVyUs med 2-0 i kartor.
Franska EnVyUs är utslagna från PGL:s CS:GO Championship Series-finalerna på DreamHack Bucharest efter att ha fallit mot fnatic. Detta innebär att svenskarna är vidare i turneringen, och kommer att möta förloraren i kommande möte mellan NiP Gaming och Team SoloMid i en kamp om överlevnad.

Dagens lower bracket-match mellan fnatic och EnVyUs inledde på Mirage, där fnatic fick en förhållandevis stark start som försvarare, och norpade dubbelt så många rundor som sina motståndare i halvtid. Med en 10-5-ledning rullade sedan anfallsspelet på, och det var med ganska god marginal som svensklaget vann den första kartan med 16-9.

Inferno, den följande kartan, blev en annan historia. Något som dock var likt var ett starkt anfall från fnatics sida, när de fick hela sju rundor på den vanligtvis CT-dominanta kartan. Detta innebar dock allt annat än en säker vinst, då rundorna gick sick-sack ända upp till 13-13. Då vann fnatic två raka för att sätta sig i ett gyllene läge att vinna matchen, men föll rundan därpå för att göra det hela ännu mer spännande. Den sista rundan gick dock svenskarnas väg via ett starkt försvar på A, och 16-14-vinsten innebar 2-0 och avancemang.

Fredagen den 24 april
15:00Sverige fnaticvs. Danmark TSM0-2(12-16, 13-16)
18:30Frankrike EnVyUsvs. Sverige NiP1-2(16-10, 33-36, 11-16)
Lördagen den 25 april
11:00Sverige fnaticvs. Frankrike EnVyUs2-0(16-9, 16-14)
15:00Danmark TSMvs. Sverige NiPBetta i tipsetBO3
18:00Sverige fnaticvs. Förlorare 15:00BO3
Söndagen den 26 april
17:00FinalBO5

Härnäst är det dags för det andra svenskbaserade laget på plats, NiP Gaming, att kliva upp på scen. Motståndet där blir Team SoloMid, som i finalernas öppningsomgång besegrade fnatic med 2-0 i kartor, medan NiP vann en rejäl maratonmatch mot EnVyUs sent igår kväll. Den matchen var schemalagd att starta 14:00 svensk tid, men verkar ha någon timmes försening.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..