×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

HeatoN kommer att tatuera in NiP-logotyp live

25
Emil "HeatoN" Christensen är veckans gäst i Under Täcket, och har offentliggjort att han kommer att skaffa en tatuering live i programmet — med Ninjas in Pyjamas som motiv.
Tidigare i veckan rapporterade vi om att Emil "HeatoN" Christensen kommer att vara med i en 24 timmar lång livesänd talkshow med komikern Kristoffer Appelquist. Nu har programmet dragit igång — och Christensen har offentliggjort minst sagt intressanta planer för dygnet som kommer.



HeatoN tillsammans NiP:s CS:GO- och dåvarande LoL-lag.


Hedrar laget med bläck

Mest intressant är att Counter-Strike-ikonen kommer att skaffa en tatuering live under programmet. Motivet blir en Ninjas in Pyjamas-logotyp för att hedra laget han byggt sin karriär i, både som spelare och som entreprenör. Detta kommer alltså att ske live i Under Täcket på förmiddagen under lördagen.

Utöver ovanstående håller Christensen även en så kallad AMA (Ask Me Anything) på Reddit som han kommer att svara på runt 18:30 ikväll. Mycket annat roligt är även planerat under det kommande dygnet, så för att kolla på showen kan ni ta er in via Twitch eller via drop-down-funktionen nedan.
KLICKA HÄR FÖR ATT SE UNDER TÄCKET MED HEATON


23 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 23 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..