×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nu på fredag: Tidernas längsta HeatoN-intervju

21
Emil "HeatoN" Christensen kommer att vara gäst i dygnsshowen Under Täcket med Kristoffer Appelquist från fredag till lördag.
Från och med fredag eftermiddag kommer Counter-Strike-ikonen Emil "HeatoN" Christensen att befinna sig i en studio ämnad för en 24 timmar lång talkshow. Programmet går under namnet "Under Täcket" och går ut på att komikern Kristoffer Appelquist skall lära känna en profil under ett livesänt dygn. Appelquist och Christensen är dock inte främlingar för varandra, då e-sportstjärnan för ett år sedan var med i komikerns program Hårdvinklat.



Det kan bli en del snack om förr i fredagens show. Här är HeatoN för tio år sedan.


Tidigare gäster i Under Täcket har varit kolumnisten och föreläsaren Lina Thomsgård, som följdes upp av artisten Kumba. Nu kommer det alltså bli e-sportfokus när Christensen får sig ett dygn i programmet som tredje gäst. Exakt vad som kommer att göras i studion under dessa 24 timmar är oskrivet, men man uppmanar folk till att göra sig hörda både i stream-chatten och på Twitter med frågor och utmaningar.

Showen kommer att dra igång 15:00 på fredag eftermiddag och sträcka sig till 15:00 dagen därpå. Allt kommer gå att följa via YouTube och Twitch, som båda kommer gå att hitta på programmets hemsida.

22 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 22 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..