×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

ScreaM agerar inhoppare åt EnVyUs

14
Efter ett längre uppehåll från toppen av CS:GO har det idag bekräftats att Adil "ScreaM" Benrlitom kommer återigen spela med flera av sina forna lagkamrater i EnVyUs.
Adil "ScreaM" Benrlitom är tillbaka på tapeten igen efter ett längre uppehåll från proffs-scenen då han kommer spela med EnVyUs under veckan istället för Fabien "kioShiMa" Fiey, som tar en paus på obestämd tid. Anledningen bakom pausen är att Fieys far tragiskt nog gick bort under helgens gång, vilket spelaren bekräftade via ett inlägg på sin officiella Facebook-sida. Där skriver han även att EnVyUs oväntade förlust mot Na`Vi på ESL Pro League till stor del berodde på att han, förståeligt, inte kunde fokusera på matchen.

EnVyUs

Frankrike Vincent "Happy" Cervoni
Frankrike Richard "shox" Papillon
Frankrike Nathan "NBK" Schmitt
Frankrike Edouard "SmithZz" Dubourdeaux
Belgien Adil "ScreaM" Benrlitom (Inhoppare)
ScreaM kommer att fylla kioShimas plats i laget under en veckas tid där han kommer främst spela i deras resterande FACEIT-matcher. Detta blir Benrlitoms första tid i toppen av den professionella CS-scenen på närmare ett halvår, efter att hans dåvarande lag Epsilon var funna i mitten av en betting-skandal som slutade med att majoriteten av laget blev förbjudna att tävla under ett års tid.

43 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 43 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..