×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

fxy0 erkänner läggmatch: "Jag är en bra person"

-9
Joey "fxy0" Schlosser erkänner läggmatchen mot OverGaming och ber scenen om en andra chans.
Matchfixning är i dagsläget mer omtalat än någonsin, och efter att Robin "GMX" Stahmer fick lämna Epsilon mot sin vilja valde han att kasta sitt forna lag under bussen genom att offentliggöra att femman, minus Adil "ScreaM" Benrlitom, medvetet förlorat en ESEA-match mot spanska OverGaming i förmån till att låta nära och kära vinna skins på CSGOLounge.

Trots dementering från Epsilons CS:GO-lag har nu medlemmen Joey "fxy0" Schlosser erkänt läggmatchen, och gör så i en video exklusivt publicerad av HLTV.org där han även förmedlar sin ånger över valet. Tanken med erkännandet tycks vara att Schlosser inte vill bli permanent avstängd från major-turneringar, utan hoppas få fortsätta spela trots sitt misstag.

"Andra spelare har blivit avstängda från major-turneringar sponsrade av Valve, och jag är väldigt rädd över det. Ni måste veta att jag älskar CS, jag älskar tävlandet, och jag vill inte att allt skall sluta nu för att jag gjort ett misstag", berättar Schlosser i videon. "Jag vill gottgöra det, jag vill visa er att jag kan ändra mig. Jag är en bra person. Jag vet inte hur, det måste ni berätta för mig om ni är villiga att ge mig en andra chans".

Epsilon har sedan tidigare stängt av sitt CS:GO-lag för att utreda Stahmers anklagelse, och nu efter Schlossers erkännande väntas ett uttalande från både organisation och turneringsarrangörer. Att Epsilon, i varje fall fxy0, kommer bli straffade bör ses som oundvikligt, frågan som återstår är bara vilket straff som gäller.



Källa: HLTV.org

74 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 74 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..