×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

allu lämnar 3DMAX — klar för NiP

32
NiP Gaming rekryterar finske Aleksi "allu" Jalli, som lämnar 3DMAX för att gå med i det svenska topplaget.
Tidigare under dagen skrev Fragbite om att den finska 3DMAX-spelaren Aleksi "allu" Jalli ryktades bootcampa med NiP Gaming i Sverige, nu har ryktena bekräftats. Den finska AWP-stjärnspelaren har nämligen avslutat sin sejour i 3DMAX för att gå till de fyrfaldiga major-finalisterna i NiP. Jalli har under en senare tid provspelat med ninjorna, och det verkar som att han nu har gjort ett tillräckligt starkt intryck då han idag har presenterats som lagets femte spelare.

"Först och främst måste jag säga att allu är en spelare som jag imponerats av under en längre period, och det kommer bli kul att se vad kan han tillföra i laget. Dessutom vill jag tacka 3DMAX, både från mig själv och från laget, för att denna övergång gick så smidigt genom att agera professionellt under hela processen. Jag vill önska allu lycka till med NiP, 3DMAX en ljus framtid", berättar Emil "HeatoN" Christensen i samband med offentliggörandet.

Även om allu endast har rekryterats på en prövoperiod, alltså en officiell medlem men inte med en fullt spikad framtid i laget, tyder ovanstående på att lagets andra testspelare, Marcus "Delpan" Larsson, får hitta ett annat lag. Exakt vad som händer med Mikail "Maikelele" Bill, som i dagsläget fortfarande är kontrakterad med NiP, återstår att se. Hädanefter är det i alla fall följande kvintett som representerar NiP.

NiP

Sverige Patrik "f0rest" Lindberg
Sverige Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
Sverige Adam "friberg" Friberg
Sverige Richard "Xizt" Landström
Finland Aleksi "allu" Jalli
Detta innebär även att den finska ettan, 3DMAX, står utan sin stora stjärnspelare bara två och en halv vecka innan major-turneringen ESL One Katowice. Fyller tomrummet gör Mikko "xartE" Välimaa, som hjälpte laget att kvala in till Katowice när in-game-ledaren Joona "natu" Leppänen uteblev på grund av giftermål.

92 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 92 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..