×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NiP på väg till bootcamp — med allu?

12
NiP Gaming är på väg till ett bootcamp på den omtalade herrgården i Halmstad, och det ryktas starkt att inhopparen Aleksi "allu" Jalli kommer att vara på plats.
Sedan Mikail "Maikelele" Bill petats från NiP Gamings startfemma har laget testat två olika spelare; Marcus "Delpan" Larsson och den finske 3DMAX-spelaren Aleksi "allu" Jalli. Den sistnämnde är den mest aktuella inhopparen, som nu ryktas ta del av ytterligare major-preparationer med NiP Gaming.



Är allu på väg till Katowice-bootcamp med NiP?


Ryktet kommer från en Reddit-tråd som är baserat på att två Twitter-inlägg från allu med två timmars mellanrum bytt "location" från Finland till Sverige. Samtidigt har Fragbite fått bekräftat att det svenska laget är på väg till ett bootcamp, som tros vara ett långt sådant inför den kommande major-turneringen ESL One Katowice, som arrangeras i mitten av mars månad.

Även om det bekräftats att laget är på väg till ett bootcamp i skrivande stund valde NiP Gaming att inte ge någon kommentar kring om allu kommer att vara på plats eller inte. Saker och ting tyder dock på att svenskarna är tillräckligt nöjda med inhoppet för att ta testperioden till en ny nivå.

40 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 40 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..