×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

ESEA-spelare bannad under livesändning

9
Nu har ESEA-spelaren Andre "flex" Francisty gjort en "emilio" då han under gårdagen bannades för fusk i den streamade matchen mellan esp och Grandpa Berets.
Nu har ännu en "emilio-incident" skett då den amerikanska spelaren Andre "flex" Francisty under gårdagen spelade en ESEA-match mot Grandpa Berets i laget esp. En match där esp ledde med 8-2 på Dust 2 när flex plötsligt bannas för fusk. I klippet får höra hur de två kommentatorerna blir helt stumma likt den gången Joel "emilio" Mako bannades under Fragbite Masters-matchen mot HellRaisers.




ESEA har själva inte kommenterat händelsen och vad som kommer att hända med laget esp är i skrivande stund oklart. Då emilio bannades stängdes även Team Property av från turneringen och om det amerikanska laget får samma dom återstår att se. Även om flex inte spelade på samma nivå som emilio så är det andra gången i CS:GO som en spelare stängs av mitt under en matchen som livesänds.

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..