×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Europas bästa CS-nation koras i helgens ESEC-finaler

3
I helgen avgörs landslagsturneringen European Championship 2014, detta med Sverige, Frankrike, Finland och Polen, som spelar ett double-elimination-bracket i Belgrad, Serbien.
Efter en lång onlinefas har det blivit dags för LAN-finalerna i landslagsturneringen European Championship 2014. Lagen som är på plats i Serbiens huvudstad, Belgrad, är inga mindre än Sverige, Frankrike, Finland och Polen. Det sistnämnda laget kom in lite på ett bananskal efter att de regerande mästarna, Danmark, tvingats ställa in sitt deltagande.

Som väntat är det inte många NiP- eller fnatic-spelare som representerar blågult på plats, nämligen bara en; lagkapten Markus "pronax" Wallsten. Vid sin sida har han dock både den före detta lagkamraten Andreas "schneider" Lindberg och LGB-bekante Simon "twist" Eliasson samt Team Orbit-spelarna Jacob "pyth" Mourujärvi och Mathias "pauf" Köhler. I sin första match kommer Sverige att ställas mot Frankrike, som har en laguppställning beståendes av LDLC- och Titan-spelare.
  • Klicka här för att se slutspelsträdet

  • Polen Polen vs. Finland FinlandBetta i tipset

    Polen: TaZ, Neo, byali, MINISE, innocent
    Finland: natu, STOVVE, suNny, KHRN, REFLEX

    Tid: 11:00 (söndag)
    Stream: E-Frag TV (Hitbox)
    Format: Bäst av tre kartor



    Frankrike Frankrike vs. Sverige SverigeBetta i tipset

    Frankrike: apEX, Happy, kennyS, kioShiMa, shox
    Sverige: pronax, schneider, twist, pyth, pauf

    Tid: 14:00 (söndag)
    Stream: E-Frag TV (Hitbox)
    Format: Bäst av tre kartor



  • Klicka här för att se slutspelsträdet
  • Då turneringen spelas med double elimination-bracket tar inte turneringen slut för de förlorande lagen. De hamnar istället i ett vinna-eller-försvinna-möte mot varandra, medan vinnarna av ovanstående matcher möts i winner bracket-finalen.

    Vilka vinner ESEC 2014?

    504 personer har röstat

    35 kommentarer — skriv kommentar

    Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
    Visa 35 kommentarer

    Skriv en kommentar

    Laddar..