×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Regerande mästarna missar ESEC-finalerna

1
Det danska landslaget tvingas ställa in sitt deltagande av LAN-finalerna av European Championship i Belgrad — Polen ersätter.
Nu står det klart att de rödvita, regerande mästarna i Danmark inte kommer att kunna spela E-Frags European Championship. Laget fick problem redan från början, men lyckades då byta ut sin ordinarie femma till en sorts andrakedja som skulle åka i deras ställe. Nu visar det sig att inte heller den femman kan åka, och Danmark tvingas ställa in sitt deltagande helt och hållet.

"Unfortunately school and other comitments denied the likes of Xyp9x, Dupreeh, Device, myself Pimp, and some others to go for the finals. This means that we this year is unable to participate in the LAN finals in Serbia, and its with big sadness that we have to withdraw from the tournament", skriver Jacob "Pimp" Winneche som situationen.

Polen ersätter

In kommer istället det polska landslaget, som består av tre femtedelar av Virtus.pro och en duo från ESC Gaming. Anledningen till att det blir Wiktor "TaZ" Wojtas och hans landsmän är att de föll mot Danmark i kvartsfinalen, där en vinst hade inneburit en plats i LAN-finalerna. Följande femma ersätter alltså Danmark.

Polen

Polen Wiktor "TaZ" Wojtas
Polen Filip "Neo" Kubski
Polen Paweł "byali" Bieliński
Polen Paweł "innocent" Mocek
Polen Jacek "MINISE" Jeziak
För Polen väntar Finland som motstånd i semifinal för turneringen, som går av stapeln den 14 december i BelExpocenter i Belgrad, Serbien.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..