×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Invites till ESL Pro League — inget fnatic

1
Electronic Sports League har offentliggjort sina invites till Pro League, bland andra NiP, Virtus.pro och fransktoppen. Världsettorna fnatic är dock inte med.
I förra veckan offentliggjordes ett nytt projekt från Electronic Sports League, ESL, där tre divisioner och en närmare 350 000 kronor stor prispott skall sammanfatta den europeiska Counter-Strike: Global Offensive-scenen. Nu har arrangörerna offentliggjort vilka lag som blivit inbjudna att delta i ESL Pro League, projektets högsta division.

Majoriteten av de inbjudna lagen består av spelarna som tog sig till slutspel under den senaste major-turneringen, ESL One Cologne. Det finns dock tre undantag: Cloud9, fnatic och Titan. Det nordamerikanska laget är inte en del av ligan, med den förmodade anledningen att de kommer åka hem till Nordamerika, medan fnatic tackade nej på grund av en schemalagd paus över julen. Även Titan sticker ut en aning då namnet fick lämna Cologne-turneringen i gruppspelsfasen.

Sverige NiP GamingDanmark Team Dignitas
Frankrike TitanFrankrike LDLC
Frankrike EpsilonUkraina Na`Vi
Polen Virtus.pro

ESL Pro League kommer att innehålla 16 lag, och det har sagts att hälften av deltagarlistan kommer att bli inbjudna. Detta innebär att ovanstående lista av invites inte är helt komplett, utan saknar ett lag. Den andra halvan av deltagarlistan kommer att fyllas via kval. Mer information finnes i vår tidigare nyhet.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..