×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

iBUYPOWER kvalar in till DreamHack

2
Det nordamerikanska kvalet till DreamHack Winter 2014 har avgjorts, och föga oväntat är det iBUYPOWER som kniper platsen till Jönköping-evenemanget.
Efter att ha missat inbjudan till DreamHack Winter 2014:s 250 000-dollarturnering i CS:GO, detta på grund av att de misslyckades med att ta sig till slutspel i den tidigare major-turneringen, tvingades iBUYPOWER att kvala in via det nordamerikanska kvalet. Föga oväntat lyckades de, detta med en 2-1-vinst över NetcodeGuides.

Efter vinsten av CEVO Professional Season 5 klassas iBUYPOWER som den bästa femman i Nordamerika. I kvalet behövde de dock inte slåss mot sina ärkerivaler Cloud9, detta då de fick en direktinbjudan till turneringen tack vare sin kvartsfinal-plats på ESL One Cologne.

Deltagarlista: DreamHack Winter 2014

Sverige NiP GamingInbjudna
Sverige fnaticInbjudna
Frankrike TitanInbjudna
Danmark Team DignitasInbjudna
Polen Virtus.proInbjudna
USA Cloud9Inbjudna
Frankrike EpsilonInbjudna
Ukraina Na`ViInbjudna
USA iBUYPOWERNordamerikanskt kval
Europa TBDEuropeiskt kval
Europa TBDEuropeiskt kval
Europa TBDEuropeiskt kval
Europa TBDEuropeiskt kval
Europa TBDEuropeiskt kval
Världen TBDInternationellt kval
Världen TBDInternationellt kval

Det europeiska kvalet kommer att avgöras i dagarna, med start ikväll och slut imorgon, när 16 lag spelar ett double elimination-bracket för att ta fram topp fyra som kvalificerar sig för turneringen. Lagen som faller i kvartsfinal kommer sedan att spelat ett separat bracket om den femte och sista europeiska platsen.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..