×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

SK och Rasta tar sista platserna på G3

1
Med bara två veckor kvar är deltagarlistan till G3 fylld med ytterligare ett svenskt lag på deltagarlistan.
Igår kunde ni läsa om att LDLC ställt in sin medverkan under 45 000-dollar turneringen Gfinity 3 som går av stapeln om cirka två veckor. Virtus.Pro var ett av lagen som konfirmerades att delta och nu står det klart vilka de två sista lagen blir. Förutom det brittiska kvalets vinnare Rasta ser vi det före detta SK Gaming, nu med bland annat Marcus "Delpan" Larsson, ta den sista platsen på deltagarlistan.
"Vi är glada över att ha blivit inbjudna trots att vi inte signat upp med någon orginsation ännu, vill passa på att tacka Heat & Hitbox som hjälper oss göra denna resa möjlig, ses i London!" — hälsar Delpan till Fragbite.
Tidigare var Na`Vi eventuellt aktuella för turneringen vilket nu visar sig vara tvärtom. Istället har man invitat det brittiska laget Infused. Gfinity G3 sätter kör igång och spelas den 2-3 augusti i Olympic Park i London. Vill ni läsa mer om eventet, prispotten och vilka casters som medverkar kan ni göra detta här.

Gfinity 3: Fullständig deltagarlista

Sverige NiP Gaming
Sverige Fnatic
Frankrike Titan
Frankrike Epsilon
Danmark dignitas
Europa mousesports
Norge London Conspiracy
USA iBUYPOWER
Polen Virtus.pro
Storbritannien Rasta
Storbritannien Infused
Sverige f.d. SK Gaming (Delpan, eksem, emilio, skytten, roque)

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..