×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

G3 offentliggör invites, ökad prispott m.m.

1
Gfinity G3 offentliggör att prispotten ökat till 45 000 dollar samtidigt som de offentliggör inbjudna lag, kommentatorer och lite till.
I början av augusti arrangeras Gfinity G3 i Olympic Park i den engelska huvudstaden, London. Det har sedan tidigare varit klart att turneringen kommer ha minst 30 000 dollar i prispotten — en summa som nu ökat till 45 000, motsvarande strax över 300 000 kronor. Ovanpå detta kvalar även vinnaren in till ESWC 2014.

Prispott

1. 20 000 dollar (cirka 134 500 kronor) + ESWC-plats
2. 10 000 dollar (cirka 67 250 kronor)

3-4. 5 000 dollar (cirka 33 600 kronor)

5-8. 1 250 dollar (cirka 8 400 kronor)
Både mousesports och London Conspiracy har sedan tidigare varit klara för turneringen efter att ha vunnit kval, och nu har ytterligare sju lag offentliggjorts på deltagarlistan när Gfinity presenterat sju invites. Bland de inbjudna lagen finner vi NiP Gaming och Fnatic från Sverige, Na`Vi från Ukraina, dignitas från Danmark samt Titan, Epsilon och LDLC från Frankrike.

Deltagarlista

Sverige NiP Gaming
Sverige Fnatic
Frankrike Titan
Frankrike Epsilon
Frankrike LDLC.com
Ukraina Na`Vi
Danmark dignitas
Europa mousesports
Norge London Conspiracy
Storbritannien Brittiskt kval

Världen TBA

Världen TBA
Även turneringens stream-team har offentliggjorts. På listan över kommentatorer och experter finner vi en hel del intressanta namn, bland andra Anders Blume, Duncan "Thorin" Shields, Stuart "TosspoT" Saw och Scott "SirScoots" Smith.

Kommentatorer

Danmark Anders Blume
Storbritannien Stuart "TosspoT" Saw
Storbritannien Duncan "Thorin" Shields
USA Scott "SirScoots" Smith
Storbritannien Henry "henryG" Greer
Storbritannien James "BanKs" Banks
Storbritannien Karam "Kyan1te" Kabbara
Gfinity G3 arrangeras i Olympic Park i London den 2-3 augusti. Håll ögonen öppna för fler nyheter, bland annat kring de sista inbjudningarna och vinnaren av det brittiska kvalet.

19 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 19 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..