×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Virtus.pro till Gfinity 3 — LDLC ställer in

1
Det brittiska LAN:et Gfinity 3 gör småförändringar i deltagarlistan när LDLC hoppar av evenemanget och Virtus.pro adderas.
I början av augusti arrangeras den 45 000 dollar stora turneringen Gfinity 3 i London, Storbritannien. Många av Europas topplag kommer att vara på plats, och även de glödheta nordamerikanerna i iBUYPOWER. Nu står det klart att även polska Virtus.pro kommer att närvara i Olympic Park, men inte franska LDLC.

Fransmännen har fått något sorts förhinder som öppnade upp för de polska EMS One Katowice-mästarna att närvara. Nedan följer en uppdaterad deltagarlista, där vi även ser att ukrainska Na`Vi ännu inte bekräftat sitt deltagande.

Gfinity 3: Deltagarlista

Sverige NiP Gaming
Sverige Fnatic
Frankrike Titan
Frankrike Epsilon
Ukraina Na`Vi (Obekräftat)

Danmark dignitas
Europa mousesports
Norge London Conspiracy
USA iBUYPOWER
Polen Virtus.pro
Storbritannien Brittiskt kval

Världen TBA
Mer än detta har tidigare offentliggjorts, däribland prispotten och teamet med kommentatorer och analytiker. Mer information om G3 kan läsas här.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..