×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSBlogginlägg

Kärleken flödar inom scenen — f0rest med flera har gift sig

7
Ett flertal profiler inom scenen har gift sig under sin lediga tid från Counter-Strike: Global Offensive-världen. Bland de lyckliga finnes Ladislav "GuardiaN" Kovács och Patrik "f0rest" Lindberg.
Sommarledigheten har inte bara bjudit på sol och festande för esportprofilerna, utan en del har även tagit steget att föreviga sin kärlek. Välkända spelare har valt att binda sig med sin sanna kärlek och vi fick även ett kärt återseende av den gamla NiP-femman.

Innan majorn gick av stapeln i Krakow, Polen, ställde sig Ladislav "GuardiaN" Kovács framför altaret med Doyoueven-spelaren Nina "Foxglove" née Flatnes som nu även hon går under namnet Kovács. Var deras smekmånad tog dem går att se i vår video där vi frågade ett flertal spelare om sina semesterplaner.

Även majorvinnaren Abay "HObbit" Khassenov valde att föreviga sin kärlek till sin flickvän liksom Vega Squadron-spelaren Pavel "hutji" Lashkov.

NiP slöt upp bakom den nygifta ninjan.
NiP slöt upp bakom den nygifta ninjan.

Det senaste bröllopet inföll i dagarna när ninjan Patrik "f0rest" Lindberg gifte sig med sin fästmö. Under festligheterna passade även det tidigare NiP-laget, med Robin "Fifflaren" Johansson och Adam "friberg" Friberg, på att föreviga dagen med en gruppbild.

Vi på Fragbite vill passa på att gratulera alla lyckliga par och önskar en lycklig framtid.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..