Counter-StrikeCSBlogginlägg

Jag vill bara utvecklas

5
Alla som klagar förstör för både mig och de som faktiskt vill hjälpa mig att utvecklas som journalist. Alla som hatar på hur jag är cringe och dålig på engelska får mig inte att bli mindre cringe eller bättre på språket. Övning ger färdighet.
Läs mer

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Ett flertal profiler inom scenen har gift sig under sin lediga tid från Counter-Strike: Global Offensive-världen. Bland de lyckliga finnes Ladislav "GuardiaN" Kovács och Patrik "f0rest" Lindberg.
Läs mer

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Carro ger läsarna en insyn i hennes arbete, hur hon gör för att finna nyheter och ger även ett smakprov på vad som komma skall...
Läs mer

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Carolina "quiethell" Mårtensson har, tillsammans med Fredric "Nallen" Bohlin, landat i Polen efter en stressig förmiddag.
Läs mer

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Idag hyllar jag ESL som turneringsarrangörer, för de visar de deltagande lagen i ESL One Cologne att de är värda en plats i turneringen.
Läs mer

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Jag vill slå ett slag för alla peppande meddelanden jag fått sedan jag började på Fragbite, ni motiverar mig att fortsätta och att lära mig mer för er (och min) skull. Tack.
Läs mer

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

Mitt namn är Carolina "quiethell" Mårtensson och jag är 20 år gammal. Jag är skribent här på Fragbite, men många av er känner mig nog som "praktikanten". Detta är mitt första blogginlägg här på sajten och det handlar om hur jag kom dit jag är idag.
Läs mer

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Visar 1 - 7 av totalt 7 Blogginlägg fördelat på 1 sidor
  • 1