×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSBlogginlägg

Vi har anlänt till Krakow

2
Carolina "quiethell" Mårtensson har, tillsammans med Fredric "Nallen" Bohlin, landat i Polen efter en stressig förmiddag.
Morgonen började hektiskt med en stressig Carro som mötte Fredric "Nallen" Bohlin vid Arlanda Express i Stockholm, för att komma 40 minuter sena till bagdroppet men som tur var så var även flyget sent så det gick vägen. På Arlanda mötte vi Auguste "Semmler" Massonnat som vi flög tillsammans med till Warszawa, Polen.

I Warszawa skiljes vi åt och medan Semmler åkte direkt till Krakow fick jag och Nallen vänta in vårt flyg till Katowice. Ett flyg med oerhört bra service, främst för att det var typ tio personer på hela flygplanet, men ändå. Väl framme i Katowice åkte vi taxi till Krakow för att checka in på hotellet, tankar kring hotellet finner ni via min Twitter.

Dagen avslutades med middag, vars en öl samt lite promenerande bland vagnar dragna av hästar och live-musik. Nu är vi tillbaka på hotellet där jag från min säng kollar mot Nallen som, trots uselt internet, kollar på den helsvenska DreamHack Open Valencia-finalen.

I morgon tar vi oss till arenan tidigt för att göra diverse spelare och talanger sällskap och, trots hårda sängar och dåligt internet, är vi taggade på att äntra arenan i jakten på PGL Major Krakow-vinnarna.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..