×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Krönika

87 timmar livestreamande av CS:GO — min hobby blev till ett sommarjobb

3
Efter en hel sommar på Fragbitekontoret har det blivit dags att tacka för mig. Som en helt vanlig 21-årig student i Uppsala till vardags har denna sommaren varit en pojkdröm som uppfyllts.
Om drygt en vecka börjar jag den femte terminen på min agronomutbildning på Sveriges lantbruksuniversitet (SLU). Studier som inte berör esporten någonstans. Men precis som alla ni som läser detta har jag alltid följt CS 1.6 och numera CS:GO noggrant genom åren. Fragbite räddade min sommar då de annonserade om att de sökte sommarjobbare. Jag mailade in ett CV samt ett personligt blev och hoppades på att pojkdrömmen skulle gå i uppfyllelse, samtidigt som jag var nervös över att jag ännu inte hittat ett sommarjobb. Några veckor senare var jag en del av Fragbite och en superhärlig arbetsgrupp. Som nykomling utan några större erfarenheter inom journalistik var jag nervös och visste inte vad jag skulle förvänta mig, eller vad jag skulle kunna medföra med förutom sakkunnighet inom CS. Ack så fel jag hade. Blev väl omhändertagen och sattes i arbete tidigt.

Som sommarpraktikant har jag fått vara med om att utveckla de nya lag- och spelarprofilerna (se till exempel NiP Gaming). Jag har även lärt mig hur jag ska formulera texter ur ett SEO-vänligt perspektiv och evergreen, samt bidragit lite smått vid nyheter. Under PGL-majorn, som tog plats i Krakow, stod Fragbite för den officiella svenska livesändningen. Det blev hela 87 timmar livestream under sju dagar, och jag fick vara en del av det. Det var bland det roligaste jag har gjort, även om det stundtals var utmattande på grund av långa arbetsdagar.

Om någon av er följare som läser detta får chansen att vara en del av Fragbite så rekommenderar jag det starkt. Har troligtvis haft det bästa sommarjobbet hittills. Jag har lärt känna väldigt mycket människor, träffat många större profiler och bytt en hel del idéer med vuggo. Vidare har jag fått alldeles för lite timmar i solen och kommer återvända till plugget lika blek som när jag slutade tidigare termin, men istället fylld med nya fantastiska erfarenheter.

Stort tack Fragbite och alla involverade människor för denna sommar. Med dessa ord lämnar jag Fragbite för denna gången och hoppas på att återvända en dag, eftersom att ”jobbat med CS” känns helt okej att säga vid nästa arbetsintervju.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..