×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Hjälp oss att bygga ut Fragbite i sommar

1
Nu är det dags — Fragbite skall bygga ut sajten med ännu mer information och surf, och vi söker folk som har glöden och kunskapen att samtidigt utbilda sig!
I sommar är det dags att gå till arbetarbänken och snickra vidare på vår sajt, men det är ingenting vi kan göra helt på egen hand. Därför bjuder vi in alla till att ansöka om vår praktiska sommarutbildning, som kommer att gå ut på att kombinera expertis och driv.

Projektet, som kallas Summercamp 2017, drar igång den 12 juni och sträcker sig fram till den 18 augusti. Alla deltagare, som kommer att infinna sig på Nyheter24-Gruppens kontor i Stockholm, får en ersättning på 20 000 kronor för hela perioden. Dessutom går dessa hem med ett diplom som ett kvitto på utbildningen.

Vi vill inte vill avslöja hela projektet, för det är roligare med överraskningar, men vi kan berätta att arbetsuppgifterna för denna betalda praktikutbildning kommer att involvera research, skrivande, inspelning och redigering av videoinnehåll samt en del kunskapsbyggande inom SEO (Search Engine Optimization). Du kommer även få ett kontaktnät som innefattar några av mediabranschens tyngsta namn.

Så, vad behöver vi av dig? Utöver noggrannhet, metodik och effektivitet ser vi gärna att du är kreativ och ser möjligheter. Jobbet handlar inte bara om att bygga och fylla, utan också forma. Därför är det bra om du är en väldigt framåt person, fylld med åsikter och genuint intresse!

En väldigt viktig del är att du som söker är skrivkunnig på engelska och/eller har kunskap inom videoredigering. Journalistisk nyfikenhet kommer att vara avgörande för att du ska kunna göra jobbet och samtidigt ha kul med det!

Summercamp 2017

Start: 12 juni
Examen: 18 augusti
Ersättning: 20 000 kronor

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till summercamp@nyheter24gruppen.se
Lycka till!

ps. Detta är inte det spännande projektet vi hintade om under gårdagen. Summercamp 2017 kommer dock också att vara superroligt!

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..