×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Dreamhack offentliggör nya VD:n

12
Efter det minst sagt dramatiska avslutet mellan Robert Ohlén och Dreamhack har hans ersättare, Marcus Lindmark, officiellt tillträtt VD-positionen.
Som vi på Fragbite rapporterade i dagarna har den färgstarke Robert Ohlén och Dreamhack gått skilda vägar i en minst sagt dramatisk upplösning. Hans plats blir nu fylld av Marcus Lindmark, som tidigare jobbat på företaget som event manager sedan 2007.

Efter den dramatiska episoden följandes Ohléns avsättning har Fredrik Nyström svarat på ett flertal frågor till My News Desk, som även de gick ut först med nyheten om Lindmarks tillträdande.

Varför avsätter styrelsen Robert som VD på DreamHack?

I slutändan handlar det om att förtroendet för Robert Ohlén som VD för DreamHack saknades. DreamHack har med Robert som VD utvecklats enormt och vi är övertygade att för att fortsätta samma resa så behövdes det göras strukturella förändringar. Dessa förändringar har nu startat.

Pågår det en intern maktkamp på DreamHack?
Nej! Det dagliga arbetet på DreamHack mellan ägare, ledning, anställda, styrelse och crew har fungerat utmärkt. Planen för hur DreamHack ska ledas och utvecklas är glasklar och det råder inga meningsskiljaktigheter mellan ägare, ledning, anställda och styrelse runt detta.

Bildkälla: Marianne Lundvall

19 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 19 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..