×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Robert Ohlén är inte längre VD för DreamHack

1
Fredrik Nyström, pressansvarig för DreamHack, gick idag ut med beskedet att Robert Ohlén inte längre är VD för DreamHack.
Tidigare ikväll rapporterade Fragbite om hur Robert Ohlén, nu f.d VD för DreamHack, önskat DreamHack en ovärdig död på Twitter, och nu har Fredrik Nyström bekräftat att Robert Ohlén har fått lämna posten som VD för den svenska jätten.

Nyström påstår att DreamHack kommer fortsätta som vanligt utan några som helst störningar efter Ohléns avgång och att en ny VD kommer rekryteras internt och presenteras den 27 oktober. Dailydot rapporterar samtidigt att man fått information som pekar på att Markus Lindmark, event manager för DreamHack, kommer att ersätta Ohléns plats i företaget som VD.



Fragbite rapporterade redan i 2011 att det fanns interna problem inom DreamHack mellan familjen Ohlén och Garpenståhl, men huruvida Ohléns avgång som VD är en följd av de interna konflikter som existerat inom DreamHack är i nuläget oklart.

Bildkälla: Helena Kristiansson / DreamHack

39 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 39 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..