×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

FragbiteFBBlogginlägg

Hur kan man fuska?

2
Så här mot småtimmarna ventilerar jag samt ifrågasätter hur en människa kan välja att fuska. Hur kan någon självmant förstöra för de som kämpar för att bli något?
Med alla dessa fuskanklagelser som cirkulerar inom scenen så ifrågasätter jag varför man ens väljer att fuska? Jag är helt ovetande kring detta ämne, då jag utan tvekan aldrig fuskat mer än att addera pengar till mitt hushåll i Sims. Okej, där ljög jag. Jag hade en hel uppsjö av fusk till GTA när jag var yngre, men vem hade inte? Jag har aldrig använt ett programmerat fusk i ett spel som Counter-Strike, eller ens haft tanken att testa ett sådant. Är det verkligen värt att få en VAC-ban för att verka bra på något? Svaret är nej.

Under gårdagen satt jag och min bästa vän på Hard Rock Café i Stockholm. Vi diskuterade fusk inom esport kontra fotboll, då hon är ett stort fotbollsfan. Jag som har noll koll på fotbollsvärlden var helt ovetande om vilka fusk som används där, och blev chockad över hur lätt spelare kan använda sig av dem. Om det så är ett "litet" fusk som att slänga sig för att få en straff eller en större skandal, så är det inte okej.

Min vän förklarade hur illa hon mått om hon var i Diego Maradonas skor när han vann VM 1986 åt Argentina tack vare en hand som domaren inte såg. Hon hade aldrig klarat av att bli känd som världens bästa spelare och levt med vetskapen att hon vann VM tack vare att hon inte blev påkommen med att fuska. Maradona gick sedan ut och bad om ursäkt till de brittiska fansen för "Guds hand" som spektaklet kallades. Hans samvete hann ikapp honom.

Så när kommer fuskare inom esporten bli mer öppna och erkänna sina misstag? Erkänna att de gjort fel? Alla som fuskar i årets minorkval är oroväckande, vilket gör mig oerhört ledsen. Varför fuska i ett kval till årets största turnering? Jag vet helt ärligt inte riktigt vad jag ska säga om det hela. Det förstör inte bara för ens lagkamrater, som kanske inte ens är medveten om att deras medspelare använder sig av fusk, utan även för alla som faktiskt försöker. De som faktiskt vill bli något och seriöst kämpar för att ta sig till toppen. Jag hoppas innerligt att folk inser att de gör fel och att de bara förstör för alla. De har ingen plats inom scenen.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..