×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Förändringar i CS-tipset — vi börjar med säsonger

3
Älskade CS-tipset, som jag själv aldrig har varit särskilt bra på, har hängt med ett bra tag nu. På senare tid har det varit lite sisådär med aktiviteten i det, men det hoppas vi råda bot på med ett par förändringar.
Först och främst vill jag gratulera september måndas topp fem. Överlägsen etta, med 4186 bites, var användaren Snake. Imponerande av denna användare som skapades så sent som i april, men som redan har erhållit en Hall of Fame-titel i och med sina tipskunskaper.

Övriga fyra som slutade topp fem var kiMzki (2), NewtoN_ (3), JacceE (4) och kaliber1337 (5). De av dessa användare som inte redan har lyckats lägga vantarna på Hall of Fame-titeln har nu fått den. Stort grattis och bra jobbat!

Vi övergår till säsonger

Tidigare har de fem bäst placerade användarna tilldelats Hall of Fame-titeln, som belöning för deras kunnande (eller är det kanske tur?). Detta antal kommer nu att fördubblas. I framtiden kommer med andra ord de tio bästa att belönas med titeln. Detta gör vi eftersom att tipset inte längre kommer att nollställas varje månad, utan i stället går vi över till att köra det i säsonger.

Den första säsongen började igår, den 1 oktober, och pågår resten av året. Det bör, förhoppningsvis, innebära en större utmaning men även att de som tidigt gör bort sig har en chans att komma tillbaka in i matchen.

Jag håller även på att titta en del på hur vi kan belöna de fem bästa lite ytterligare i framtiden. Så snart något är spikat kring detta kommer jag att meddela det, antingen genom ett blogginlägg eller som en nyhet här på sajten. Just det, det där med nyhet... Vid slutet av varje säsong kommer vi att lyfta fram de tio bäst placerade användarna i en nyhet här på Fragbite - som ett extra erkännande. Precis som det var förr i tiden med andra ord.

Jag hoppas att ni ska gilla dessa förändringar och att det kanske även får dig som tagit en längre tid från tipset att åter testa dina kunskaper. Har ni några frågor eller idéer är ni varmt välkomna att höra av er direkt till mig på per.sjolin@fragbite.com.

Frid!

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..