×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Välkommen på riktigt, Carro!

3
Nu är det officiellt. Vi på Fragbite har gjort vår första rekrytering för att säkra upp framtiden, och vi har valt att satsa på ett säkert kort. Jag vill rikta ett stort, varmt välkommen till Carolina "quiethell" Mårtensson!
Ja, så är det. Carro har tagit vägen via praktikant och sommarvikare, nu är hon här för att stanna. Det känns oerhört roligt att vi nu har kunnat säkra upp Carolina "quiethell" Mårtensson för framtiden.

Jag har nog dragit historien tidigare, men gör det igen. Det var rätt länge sedan nu som jag fick upp ögonen för Carro och hennes glöd för esporten. Då skrev hon för en sajt som, tyvärr, inte lever vidare och det var redan då uppenbart att hon var ett framtidsnamn. Via lite omvägar hamnade hon så till slut hos oss som praktikant.

Genom ett stort intresse, en tydlig ambition att utvecklas och en utvecklingskurva som heter duga fick hon till slut axla rollen som sommarvikarie. Efter det var det inget snack om saken, henne vill vi ha kvar.

Fragbite går igenom ett stort förändringsarbete, och vad är väl viktigare då än att ha rätt personer med på skeppet. Jag är övertygad om att Carolina är just en sådan person. Hon är ung, driven, nyutexaminerad och utvecklas för var dag som passerar. Det är precis sådana hungriga människor vi vill ha med oss här på "Fraggan".

Varmt välkommen, Carro! Let's make Fragbite history!

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..