×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Yoggi Yalla Cup

Spela Yoggi Yalla Cup 1vs1 och ta chansen att möta olofmeister

1
Idag är vi glada att presentera en utökning till Yoggi Yalla Cup, nämligen en 1vs1-turnering där fyra vinnare får möjligheten att möta Fnatic-stjärnan Olof "olofmeister" Kajbjer — live på hans stream!
Denna nyhet presenteras i samarbete med Yoggi Yalla.

Yoggi Yalla Cup tutar ohindrat på som tåget, där vi redan har ett lag klart för finalturneringen i juni, medan ytterligare lag krigat under veckan för att ta del av projektets andra delfinal. Idag är vi väldigt glada över att utöka projektet ytterligare, nämligen med en 1vs1-turnering.

Fyra stycken kvalturneringar kommer att spelas under projektets gång. Vinnaren av varje kval kommer att få möta den tvåfaldiga majormästaren Olof "olofmeister" Kajbjer, som under 2015 utsågs till årets bästa CS:GO-spelare. Om att få möta Fnatic-stjärnan i en klassisk 1vs1-match inte var nog kommer allting även att livesändas på hans omåttligt populära stream.

Så spelas 1vs1-kvalen

För att spela dessa kvalturneringar kommer man att anmäla sig direkt här på Fragbite. Sedan kommer ett slutspelsträd med alla spelare att slumpas, och spelaren som vinner hela trädet kommer att få möta Kajbjer vid ett senare tillfälle. Matcherna spelas MR12, det vill säga tolv rundor på varje sida, och först den till tretton rundor har vunnit matchen. Kartorna som spelas, och som väljs via en veto-process, är följande.
  • Aim_Map.bsp (måste skrivas med .bsp, annars väljs fel karta)
  • Aim_Qpad
  • Aim_Map2_go
  • Aim_Ancients_go
  • Aim_Nuked

Det första kvalet arrangeras redan nu till helgen, nämligen på söndag den 10 april. Det går redan nu att anmäla sig, så ta chansen! Nästa chans kommer åtta dagar senare, då kval två arrangeras. Dagen därpå kommer kval nummer tre att spelas, medan den fjärde och sista chansen att spela fortfarande inte schemalagts.

Yoggi Yalla Cup 1vs1

Kval #1: 10 april — Färdigspelad!
Kval #2: 18 april — Anmäl dig här!
Kval #3: 19 april — Anmäl dig här!
Kval #4: TBA

Mötet med olofmeister: TBD
Notera att de fyra lyckliga vinnarnas möte med olofmeister inte har något datum spikat än. Anledningen till detta är hans armskada, som vi så klart hoppas skall bättras effektivt och problemfritt. Så fort vi vet datum och övriga detaljer kring hans möten med alla vinnare kommer dessa att presenteras.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..