Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Battle of the StreamersBotSFragbite

Drayswe utslagna — yzn mot BNTlol härnäst i Battle of the Streamers

1
EmiliaHult klarar utmaningen Drayswe, vilket betyder att den sistnämnde är eliminerade från Snack Pot Battle of the Streamers. Härnäst spelar BNTlol och YZNb om turneringens första slutspelsplats!


Mötets första karta var Mirage, som valdes av Drayswes femma. Där var det dock motståndarna i EmiliaHults lag som tog kommandot från början, men det blev allt annat än en överkörning. Trots att de förlorade pistolrundan och låg under med 0-5 som anfallare lyckades Drayswe hålla sig kvar i den första halvan av kartan. Underläget kvitterades, dock lyckades de aldrig ta ledningen då EmiliaHult ändå vann halvan med 10-5.

Drayswe vann sedan den följande pistolrundan, vilket täppte till underläget ganska kraftigt, men EmiliaHult var fortfarande laget i förarsätet. Trots en 13-9-ledning var det dock knepigt för Hults femma att stänga matchen, och istället lyckades Drayswe komma ikapp till 14-14. Dock lyckades de aldrig få en ledning under mötet, och Hult-gänget vann kartan med 16-14.

Matchen gick över till Train, där Drayswe tog sin första ledning i serien. En massiv 6-1-ledning som försvarare, faktiskt. Det var dock en kortvarig ställning, då motståndarna verkligen kom in i sitt anfallsspel därefter och vände halvan till 8-7. EmiliaHult-laget tog sedan över sitt momentum till CT-sidan genom att vinna pistolrundan utan att förlora en enda spelare. Rundorna fortsatte ticka upp för det ledande laget, och med endast en förlorad runda gick de över mållinjen.

Sverige EmiliaHult vs. Sverige Drayswe
EmiliaHult: HULT, absurdHS, -nastyy, InzaNe, Flawwe
Drayswe: Drayich, Marre, tallen, DraySON, Gabbe

Detta innebär att Drayswe-laget, tyvärr, är eliminerade ur Snack Pot Battle of the Streamers, medan EmiliaHult med lagkamrater överlever ett tag till. Härnäst under kvällen ställs förra veckans vinnare, BNTlol och YZNb, mot varandra. Vinnaren i den matchen kommer att säkra en slutspelsplats, medan förloraren kommer att möta EmiliaHult om tre veckor efter att grupp B spelat sina två första omgångar.

Sverige BNTlol vs. Sverige YZNb
BNTlol: bnt, othiss, tabz, st^, kevzy
YZNb: yzn, courty, noel, GAME, brollan

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..