×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Spanien

MorroW och Zanster utslagna — Dags för kvartsfinaler i Valencia

1
DreamHack Open Valencias StarCraft II-turnering går idag in i kvartsfinalstadiet. Tyvärr för svensk del lyckades varken MorroW eller Zanster ta sig vidare från gårdagen.
Ikväll skall DH Open Valencia avgöras, vidare i turneringen är sju spelare från Sydkorea och franske MarineLorD. Både Stefan "MorroW" Andersson och Anton "Zanster" Dahlstöm tog sig till sextondelsfinalerna som grupptvåor. Väl där lyckades "MorroW" ta sig vidare efter 2-0 mot "Pigbaby", medan "Zanster" förlorade mot "Hyun".
Men även Anderssons deltagande i turneringen skulle komma till sitt slut under gårdagskvällen, efter 2-0 i kartor till "TaeJa".

Kvartsfinaler

KoreaProtoss Patience vs. KoreaTerran FanTaSy

Tid: 14.00
Bäst av fem



FrankrikeTerran MarineLorD vs. KoreaZerg Curious

Tid: 15.15
Bäst av fem



KoreaZerg TRUE vs. KoreaProtoss Hero

Tid: 16.30
Bäst av fem



KoreaZerg Hyun vs. KoreaTerran TaeJa
Tid: 17.45
Bäst av fem
Även om de svenska deltagarna lämnat turneringen blir det en fullspäckad dag för StarCraft II-entusiaster, då hela turneringen avgörs under kvällen.
Klart är att vi får minst en representant från Sydkorea i finalen. Och för europeisk del återstår det att se om "MarineLorD" lyckas ta sig förbi först Curious och sedan vinnaren av den första kvartsfinalen.

Slutspel

Semifinal #1

Tid: 19.00
Bäst av fem



Semifinal #2

Tid: 20.15
Bäst av fem



Final

Tid: 22.30
Bäst av fem

Stream: dreamhacksc2


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..