×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

Check tillbaka i Jin Air Green Wings

1
Check återvänder till Sydkorea efter två år hos utländska organisationer.
Zerg-spelaren Kim "Check" Min Gyu är tillbaka i Jin Air efter en längre tid försök hos utländska lag. Check var med i laget då det hette 8th Team men bytte till Western Wolves under 2013 kort efter namnbytet från 8th Team till just Jin Air Green Wings.

Det belgiska laget Western Wolves la ner verksamheten två månader efter Checks entré och han valde då att gå med i taiwanesiska Wayi Spider tillsammans med Lee "Daisy" Jong Hyuk. Förra månaden blev det känt att Check lämnade även det laget och nu går återigen med i sitt första StarCraft II-lag.

Jin Air Green Wings har haft framgång under den prestigefyllda turneringen, Proleague. Laget lyckades under förra omgången plocka till sig en fjärdeplacering strax över MVP. Även under den nuvarande rundan ligger laget i topp fyra, även om det är tre veckor kvar att spela.

  • Bildkälla: @kenzi131
  • 0 kommentarer — skriv kommentar

    Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
    Visa 0 kommentarer

    Skriv en kommentar

    Laddar..