×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Life vinner GSL Code S

3
Lee "Life" Seung Hyun står som vinnare av GSL Season 1 Code S efter att ha besegrat Won "PartinG" Lee Sak under morgonen.
Den blott 18-årige zergen Life har alltså ännu en stor titel under sitt bälte efter dagens 4-3 seger över protosspelande landsmannen PartinG. Detta är den unge koreanens tionde stora titel som innebär att han idag spelat in över $400,000 vilket motsvarar ungefär 3,5 miljoner svenska kronor.

Finalen började bekvämt för Life som tog de två första kartorna innan PartinG reducerade till 2-1, och efter fyra spelade kartor hade zergen matchboll vid 3-1. Men PartinG lyckades åter igen reducera och till slut även kvittera för att tvinga avgörandet till den sjunde och sista kartan, Iron Fortress.

Iron Fortress

På den sista och avgörande kartan lyckades Life komma undan med en tidig pool och satte därför press på PartinG som försökte ta ett andra nexus tidigt. Sedan var denna match en balansgång där de båda spelarnas arméer kände på varandra, och allt eftersom enheterna i protosslägret blev större kunde PartinG till slut ta sin andra bas och satsade på oracles för att sätta Lifes ekonomi ur spel.

Tyvärr för PartinGs del så hade hans motståndare redan läst detta och hunnit göra spore crawlers i båda sina baser, så det enda den flygande enheten lyckades göra var att slå ut en queen och några drones i Lifes tredje bas.
Men efter detta kom matchen till sitt slut då Life beslutade sig för att sätta spiken i kistan och med hydralisks och roaches förintades allt i zergens väg, 4-3 i kartor till Life.

KoreaZerg Life vs. KoreaProtoss PartinG— 4-3


Karta 1: Merry Go Round - Life
Karta 2: Deadwing - Life
Karta 3: Catallena - PartinG
Karta 4: King Sejong Station - Life
Karta 5: Foxtrot Labs - PartinG
Karta 6: Overgrowth - PartinG
Karta 7: Iron Fortress - Life

Slutplaceringar

1.Korea Life36 099 dollar(cirka 313 000 kronor)+ 2 000 WCS-poäng
2.Korea PartinG9 025 dollar(cirka 78 000 kronor)+ 1 250 WCS-poäng
3-4.Korea MMA/herO3 610 dollar(cirka 31 300 kronor)+ 900 WCS-poäng

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..