×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

MC: "Jag vill bara ha 3000 dollar i lön"

2
Spelaren som har spelat in mest pengar i hela SC2:s historia, Jang "MC" Minchul kan komma att pensionera sig själv om hans penga-situation inte löser sig inom den närmsta framtiden.
Med närmare 490 000 USD (motsvarande 4 miljoner SEK) i vinstpengar över de senaste fyra åren är MC otvivelaktigt en av de mest framgångsrika esportarna i fenomenets historia. Men just nu verkar detta inte bära någon som helst vikt för den två-faldigt GSL-segrande 23-åringen då han idag skrev på sin Twitter att han inte kan finna något lag som kan leva upp till hans villkor: nämligen 3000 USD (motsvarande 25 000 SEK).





Den tredje punkten refererar till den obligatoriska militärtjänsten alla måste genomgå i MC:s hemnation Sydkorea. Om inget annat lär den legendariska spelaren börja streama på heltid då det erbjuder en bättre och mer stabil inkomstkälla än att vinna turneringar i titel i detta skede.

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..