×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Polt uppmärksammad av CNN

2
CNNMoney har gjort ett närmare två och en halv minut långt reportage om Choi "Polt" Seong Hun, där man bland annat berättar att koreanen tjänar en sexsiffrig dollarsumma om året.
Att esport fortsätter att växa och har extrema mängder pengar i sig är inget man behöver informera Fragbites läsare om, men det finns fortfarande en omvärld som inte uppmärksammats. Nu har CNNMoney, en finans-sektion av det globala Cable News Network, CNN, gjort ett försök att nå ut till flera genom att göra ett inslag med den koreanske terran-spelaren Choi "Polt" Seong Hun.

Fokus i inslaget ligger bland annat på live-evenemang och pengar, där man förklarar att Polt tjänar minst en sexsiffrig dollarsumma, vilket innebär minst runt 800 000 kronor, om året. Det 2 minuter och 18 sekunder långa inslaget finnes nedan, eller på money.cnn.com.

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..