×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Team Empire stänger ned SC2-divisionen

1
Ett av de större rysk/ukrainska esport-lagen i Team Empire släpper sitt fokus på SC2-delen av sitt lag och avlägsnar även sin sista spelare i titeln, Dmitry "Happy" Kostin, från laget.
Happy var länge den enda kvarvarande SC2-medlemmen i Team Empire, men igår blev det offentliggjort att varken Happy eller SC2 skulle fortsätta att närvara med laget. Anledningen som ges av Team Empires VD, Alexander "StrangeR" Solomonov är att titelns bristande popularitet i hemregionen inte är tillräckligt stor för att berättiga ett så pass stort fokus på spelet som han ansåg att Team Empire gjorde.

Med det sagt så uttrycker ägaren att han mer än gärna återvänder till SC2 beroende på hur scenen och spelet i sig mår i samband med den nya expansionen Legacy of the Void.

Starcraft is a game with which I started my path in Team Empire. Yes, we are closing this direction now, but nobody knows what will happen with the discipline in the future. Maybe the new expansion will fix problems with balance, leagues and tournaments, and we will be happy to reopen discipline in the Empire as soon as we will have a chance.

Team Empire var länge sett som ett av västvärldens bästa lag i team leagues. Deras Terran-uppsättning, beståendes av Happy, Mihaylo "Kas" Hayda och Aleksandar "Beastyqt" Krstić, var även den extremt välkänd inom europeiska kretsar.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..