×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

NaNiwa, SaSe till BlizzCon för fnatic

2
StarCraft-spelarna byter HotS mot HotS, åker tillsammans med League of Legends-spelare till BlizzCon.
Årets upplaga av BlizzCon är mindre än en månads tid iväg och under gårdagen gick företaget bakom ut med att det kommer hållas en Heroes of the Storm-turnering, även om spelet fortfarande är i alpha. Bland lagen finns Evil Geniuses, Team Liquid, Cloud9 samt fnatic.

Under kvällen offentliggjorde fnatic vilka spelare som kommer skickas till staterna för att representera laget och det blev inga mindre än de svenska StarCraft II-stjärnorna Johan "NaNiwa" Lucchesi och Kim "SaSe" Hammar som ihop med fnatics League of Legends-spelare Manuel "LaMia" Mildenberger, Maciej "Shushei" Ratuszniak. Sista personen i gänget, som kanske den enda riktiga HotS-spelaren i laget, blev Cristian ”Ace of Spades” Lippa från mYinsanity.

Notera att detta bara är en uppvisning av spelet och laget kommer med största sannolikhet inte vara en del av fnatic efter turneringen. Mer information angående Heroes of the Storm samt BlizzCon hittas här.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..