×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NaNiwa tar paus på obestämd tid

1
Sveriges största aktiva RTS-namn, Johan "NaNiwa" Lucchesi, tar en paus på obestämd tid. "Jag tror inte att Blizzard någonsin kommer ändra något."
En av västvärldens mest framgångsrika StarCraft II-spelare, svenske Johan "NaNiwa" Lucchesi, har offentliggjort att han kommer ta en paus från RTS-titeln efter veckans Katowice-evenemang. När han kommer tillbaka är oklart, vilket innebär att det faktiskt kan handla om en total pensionering från spelet.

Anledningen till att han inte kommer fortsätta spela är att han helt enkelt inte har någon motivation. Till sin FanClub på Team Liquid-forumet skriver han att han inte har spelat en enda laddermatch på över en månad.

— Jag tar en paus tills jag får tillbaka motivationen. Om det inte händer kommer jag inte fortsätta spela, skriver Lucchesi.

Anledningen bakom motivationsbristen är bland annat hur Blizzard, utvecklarna bakom StarCraft II, hanterar spelet. Han har försökt göra sig hörd i hopp om att jätteföretaget skall ta åt sig av kritiken, men till synes utan att ha lyckats.

– Det känns som att Blizzard kommer ta lång tid på sig att fixa det och jag gillar helt enkelt inte spelet längre. Nu är jag less på att klaga så istället väljer jag det här.

NaNiwa spelar StarCraft II-turneringen i Katowice i veckan, där vinnaren kammar hem hela den 100 000 dollar stora prispotten. Om det blir svenskens sista turnering återstår att se.

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..