Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Fragbite Masters will be back

Counter-Strike: GO

TSM vinner Fragbite Masters Season 4!

3
Efter fyra kartor stod det klart: Team SoloMid är segrarna av den fjärde säsongen av Fragbite Masters Powered by ComHem!
Det var mötet alla ville se, och nog allt levererade den tredje bäst av-fem-serien på lika många månader mellan fnatic och TSM levde upp till alla förväntningar som hade byggts upp. Serien öppnade med Cobblestone, där TSM inledde med en otroligt övertygande start som anfallare, och ledde med 12-3 efter första halvan.

Härifrån kunde fnatic bara hoppas på en mirakulös comeback för att ta igen de förlorade rundorna, men TSM var inte sugna på att återupprepa deras tidigare missöden under dagens gång och tog snabbt de fem sista nödvändiga rundorna för att säkra Cobblestone och ta ledningen i serien.

Fnatic höll fast sig, däremot, och inledde andra kartan Mirage med att totalt blåsa TSM ur vattnet under majoriteten av sin tid som CT. Fastän TSM försökte så gott de kunde och tog sig till totalt sju rundor allt-som-allt, var det uppenbart att det revanschsugna fnatic inte lekte runt, och avslutade Mirage med 16-7 i rundor.

Något uppseendeväckande i denna serie var att två av TSM:s vinster kom på kartor som efter månader av dominanta prestationer kommit att bli kallade för fnatics hemkartor. Cobblestone vann danskarna på extremt dominant vis, och Inferno utgjordes likaså av dominant spel från TSM på CT-sidan. fnatic visade däremot sin motståndskraft senare in i den första halvan, och avslutade sin period som anfallare med 9-6. Därefter kom det otroliga spelet fnatic kommit att definera på CT-sidan in i bild och de knappade snabbt in på danskarna.

TSM var däremot snabba på sitt gensvar och lyckades ta kommandot återigen efter ett par förlorade rundor. Like en mur stod de i vägen för fnatics möjligheter att åter finna sina fötter i matchen och vinner Inferno.

fnatics finalchans balanserade nu på en knivsegg när de gick in till den potentiellt avgörande kartan dust2. Men återigen syntes det att TSM hade kommit till Stockholm för att vinna, då de gång på gång stoppade fnatics alla försök som både CT och T. Det hela slutade med en övertygande vinst med 16-7 till danskarna, och 3-1 i kartor till TSM, som blev krönta som mästarna av Fragbite Masters Season 4 Powered by ComHem!
Danmark TSM vs. Sverige fnatic — 3-1

TSM: cajunb, dupreeh, KARRIGAN, xyp9x, device
fnatic: KRiMZ, olofmeister, pronax, JW, flusha

Cobblestone: 16-5 (12-3)
Mirage: 7-16 (4-11)
Inferno: 16-11 (9-6)
dust2: 16-7 (9-6)




29 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 29 kommentarer

Skriv en kommentar