Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Fragbite Masters will be back

Counter-Strike: GO

TSM säkrar finalplats mot fnatic!

1
Efter en intensiv 2-0 seger har vi våra två finalister klara, och de är fnatic och TSM!
Med Overpass som öppning begav sig consolidation-finalen av till en hissnande start som såg TSM och Na`Vi putta varandra till det yttersta med övertid. Det var få gånger som östeuropéerna fick någon chans att verkligen komma in i kartan som CT, då TSM lyckades på imponerande vis säkra hela nio rundor som anfallare vilket skulle ha bäddat för en enkel halva som CT, men som istället såg Na`Vi sudda ut mer och mer av danskarnas ledning.

I slutändan såg det ut som att den ökända "choke-faktorn" kom in i bilden för TSM, och efter en bekväm ledning på 15-8 i rundor kom Na`Vi tillbaka in i matchen och forcerade övertid på den öppnande kartan. Där kom TSM äntligen tillbaka in i matchen och lyckades säkra vinsten på Overpass.


dupreeh dominerade Inferno till att börja med.

Inferno tog samma form som öppnande Overpass, då TSM:s nio vunna rundor som CT visade sig vara otillräckligt för att säkra kartan, då Na`Vi snabbt kvitterade med tre raka rundor som försvarare. Detta tempo fortskred genom resten av rundorna då båda lagen var hack i häl med varandra, och till slut ledde till ytterligare en övertid i seriens andra karta.

Vad som började som en lovande start för Na`Vi rann däremot ut i sanden och TSM lyckades till slut stänga ned Inferno och säkra sin plats i finalen mot fnatic!

Danmark TSM vs. CIS Na`Vi2-0

TSM: cajunb, dupreeh, KARRIGAN, xyp9x, device
Na`Vi: seized, GuardiaN, zeus, edward, flamie

Overpass: 19-17 (9-6, 6-9)
Inferno: 19-17 (9-6, 6-9)



2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar