×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Ny trailer offentliggör Irelias omgjorda kit

1
Irelias nya kit har blivit offentliggjort och Riot Games har valt att göra stora förändringar. Hennes nya abilities lägger stort fokus på hennes bakgrundshistoria och in-game ser hon helt fantastisk ut.
Riot Games har gått ut med en ny trailer som visar upp Irelias omgjorda kit. Man märker direkt att skaparna valt att sammanväva hennes abilities mer med hennes bakgrundshistoria med stor fokus på att hennes förmåga att manipulera knivar. Knivarna är en ståndpelare i samtliga abilities och kombos.

Ett av de stora problemen med Irelia har alltid varit att hon varit aningen för lätt att spela. Man har bara kunnat hoppa in i en lane och fullkomligt krossat motståndaren. Hennes nya kit ser ut att försvåra henens gameplay, vilket gör att det lär bli en utmaning för tidigare Irelia-spelare att åter bemästra henne.

Se trailern och Irelias nya kit i spelaren nedan

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..