×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

League of LegendsLoLKorea

Bengi, Duke och ManDu lämnar SKT T1 — Faker m.fl. kvar

1
Årets världsmästare SK Telecom T1 har nu gått ut med att man gör förändringar i laget. Midlanern Lee "Faker" Sang-hyeok är dock en av spelarna som fått förlängt kontrakt inför nästa år.
Succélaget SK Telecom T1 gick under dagen ut med att man gör förändringar i startfemman. Laget, som tog hem sin tredje världsmästartitel i år har nu valt att släppa ena coachen Lee "PoohManDu" Jeong-hyeon, den ena junglaren Bae "bengi" Seong-ung och toplanern Lee "Duke" Ho-Seong.

I samband med detta har man även gått ut med att man förlängt midlaner-legendaren Lee "Faker" Sang-hyeok, AD-carryn Bae "Bang" Jun-sik, supporten Lee "Wolf" Jae-wan och junglaren Kang "Blank" Sun-gu:s kontrakt inför nästa säsong. Vem som tar över toplane-platsen inför nästa år är dock ännu oklart.


SKT T1
Korea Kang "Blank" Sun-gu — Jungle
Korea Lee "Faker" Sang-hyeok — Mid
Korea Bae "Bang" Jun-sik — AD-.Carry
Korea Lee "Wolf" Jae-wan — Support

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..