×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

SKT ställs mot Samsung Galaxy när Worlds avgörs i helgen

1
I helgen är det dags för final i World Championship där SKT möter Samsung Galaxy.
Nu smäller det! Det har nämligen äntligen blivit dags för den stora efterlängtade finalen av League of Legends World Championship. Totalt 16 lag har blivit två och i helgen är det dags för SKT Telekom T1 att möta Samsung Galaxy i en bäst-av-fem-match.

NHL- och NBA-borg fylls av LoL-fans

Finalen kommer att spelas på västkusten i USA, närmare bestämt i Staples Center i Los Angeles, en arena där både NHL-laget LA Kings och NBA-laget Lakers annars håller hus. Arenan var även huvudborg för den tredje säsongen av Worlds 2013 där just SKT var det lag som tog hem titeln som världsmästare.

Kommer SKT att få lyfta pokalen ytterligare en gång i Staples center? <small>— Bild: Wikipedia</small>
Kommer SKT att få lyfta pokalen ytterligare en gång i Staples center? — Bild: Wikipedia


För den som vill kolla in det minst sagt spännande mötet kikar man in den officiella streamen natten till söndagen klockan 01:30 då startskottet för finalen går. Blir SKT världsmästare för tredje gången eller visar Samsung att titeln tillhör dem? Allt återstår att se i helgen!

Korea SKT vs. Korea Samsung

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..